• Podprite me za predsednika.

  Spoštovani državljani in državljanke!

  Sredi aprila sem kot prvi napovedal svojo kandidaturo za petega predsednika Republike Slovenije na letošnjih volitvah, na katerih bom udeležen kot samostojen, neodvisen kandidat s podporo volivcev, skladno z določili 13. člena Zakona o volitvah predsednika republike. Za vložitev kandidature moram torej zbrati vsaj 5.000 podpisov volivk in volivcev, da lahko svojo kandidaturo tudi uradno potrdim.

  Zbiranje podpisov bo potekalo od 21. 8. do 27. 9. 2017 na vseh upravni enoti po Sloveniji. Podpis je mogoče oddati le osebno na najbližji upravni enoti, pri čemer se je treba izkazati z osebnim dokumentom, podpisati obrazec in nato podpisani, overjeni obrazec oddati ali naši ekipi, ki bo prisotna pred določenimi upravnimi enotami, ali pa ga poslati na naslov mojega volilnega štaba (VOLILNI ŠTAB MILANA JAZBECA, POŠTNO LEŽEČE, 1117 LJUBLJANA).

  Obrazce podpore je določila Državna volilna komisija in so brezplačno na voljo na vseh upravnih enotah, lahko pa jih prevzamete tudi na spletu in jih izpolnite že doma, sam podpis pa morate overiti na upravnih enoti.

  Za podrobnejše informacije glede zbiranja podpisov, oz. če ste pripravljeni nuditi pomoč pri tem, se, prosim, obrnite na naš štab, in sicer na e-naslov ali telefonsko številko 031 449 842.


  Če delite moje prepričanje, da zmoremo postati ena najuspešnejših majhnih držav, me podprite pri kandidaturi za predsednika republike. To je funkcija, ki potrebuje iskrenega, predanega človeka, ki je sposoben voditi in upravljati vizijo države. Vizijo tega, kar smo in hočemo biti. Skupaj napišimo prihodnost Slovenije.

  dr. Milan Jazbec